Herttarillon chicken pocket

Herttarillon chicken pocket

Tervettuloa Amarill… eiku Herttarilloon. Välillä on kiva kopioida ravintoloiden ideoita omalle lautaselle. Tykkään kovasti amarillon listalla olevasta chicken pocketista. Vapaa ilta ja kurniva vatsa. Mitä muuta voi toivoa?

Ainekset kahdelle:

  • 4 isoa tortillalevyä
  • 300 g kanaa
  • 3 rapeaa Amerikan salaatin lehteä
  • 6 pehtoorin salaatin lehteä
  • 1 iso tomaatti
  • pätkä kurkkua
  • reilut palat vuohenjuustoa
  • paholaisen hilloa
  • punasipulirenkaita
  • sitruunamehua

Lisäksi:

  • ranskalaisia
Vinkki: Parasta vuohenjuustoa saa prismojen erillisiltä juustotiskeiltä. 
Ohje: Laita uuni kuumenemaan 225C. Paista kanat pannulla kypsiksi ja jätä kannen alle lämpimään, virrat pois. Laita ranskalaiset uuniin, paista 20min. Leikkaa vihannekset isohkoiksi paloiksi. Paista vuohenjuuston pintaan kultainen pinta kuumalla paistinpannulla leivinpaperin päällä. Sammuta uunista virta kun ranskalaiset ovat valmiit ja laita lautaset lämpenemään uuniin tortillapohjien kera.
Ota lautaset ja pohjat pois uunista ja taittele kahdesta levystä tasku. Lisää sitruunamehu > salaatit > kurkku > tomaatti > kana > vuohenjuusto > paholaisen hillo > punasipuli. Ota ranskalaiset uunista ja lisää lautaselle ketsupin ja paprika majoneesin kera. Tarjoile heti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.