Helsingin Idyllisimmät Elokuvateatterit

Helsingin Idyllisimmät Elokuvateatterit

Elokuvateatterit ovat ihana tapa rentoutua ja jättää oma elämä taakse oli sitten aurinkoinen kesäpäivä tai loppumaton lumipyry. Modernien elokuvateatterien lisäksi voit nauttia Helsingissä idyllisemmistä elokuvateattereista, joiden valikoimasta voit valita itsellesi sopivimmat tarinat kulttisuosikeista taide-elokuviin ja uusimpiin hitteihin.

Riviera

Kalliossa sijaitseva baari ja elokuvateatteri ei ole osa ketjua vaan yksityinen yritys, jonka suojissa voit nauttia oluen tai vaikkapa viiniä samalla kun katselet elokuvia. He tarjoavat myös elokuvien inspiroimia cocktaileja. Teatterissa on 55 paikkaa ja siksi sitä tarjotaan myös yksityistapahtumiin.

Finnkino Maxim

249 paikkaa kahdessa salissa tarkoittaa, että vuonna 2018 uudelleen avattu suomen vanhin leffateatteri Maxim ei ole tämän listan pienin teatteri. Elokuvien lisäksi voit nauttia rakennuksen vanhasta arkkitehtuurista.

Saleissa on mukavat nojatuolit, joihin on kiinnitetty pienet elokuvakäyttöön tarkoitetut pöydät. Poppareiden lisäksi voit tilata pientä purtavaa tai vaikkapa viiniä ja olutta.

Kesäkino Engel

Helsingin paras ulkoilmateatteri toimii kesäisin Cafe Engelin sisäpihalla, joten voit nauttia elokuvista nauttien samalla kahvilan ihanista herkuista ja suolaisesta purtavasta.

Kino Regina

KAVI järjestää säännöllisiä elokuvanäytöksiä Oodi-kirjaston omassa elokuvateatterissa nimeltään Kino Regina. Elokuvina näytetään aivan kaikkea historian tärkeistä teoksista unohdettuihin teoksiin. Monien elokuvien tarkoituksena on sivistää ihmisiä ajasta ja historiasta.

Elokuvia näytetään kuusi kertaa viikossa tiistaista sunnuntaihin. Päivässä voi olla useampi elokuvanäytös.

WHS Teatteri Union

Taide-elokuvista ja performansseista tunnettu teatteri. Jos haluat kokea todella ainutlaatuisen kokemuksen, WHS Teatteri Unionin performanssit ilman puhetta tai elokuvat ovat hyvä tapa viettää iltaa. Pistäydy myös kahvilassa ennen tai jälkeen näytöksen.

Korjaamo Kino Töölö

Uudempi 2016 avattu elokuvateatteri sijaitsee historiallisella raitiovaunuvarikolla Töölössä.

Cinema Orion

Yksi Helsingin vanhimmista elokuvateattereista avattiin 1927 ja se näkyy Orionin kauniissa art deco -tunnelmassa. 2019 vuoden alusta lähtien teatteria on pyörittänyt ELKE ry ja ohjelmistossa on monipuolisesti taide-elokuvia, klassikoita sekä lasten elokuvia.

Orion oli ennen nyt Kino Reginassa näytöksiä järjestävän KAVI:n esityspaikka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.